«Γυάλισε» στην ΑΕΚ ο Μεγιάδο

«Γυάλισε» στην ΑΕΚ ο Μεγιάδο

Ο αμυντικός χαφ του ΟΦΗ, Μιγκέλ Μεγιάδο, φαίνεται πως αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Ένωσης οι οποίοι δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ εκτός από το εξωτερικό, τσεκάρει και την εγχώρια αγορά για να βρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών «τύπου Ντέλετιτς».

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα από πέρσι και φέτος συνεχίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα, είναι ο αμυντικός χαφ του ΟΦΗ, ομάδας έκπληξη του πρωταθλήματος της Superleague.

Πρόκειται για τον Μιγκέλ Μεγιάδο, τον 26χρονο Αργεντινό που βρίσκεται στα μέρη μας και τους Κρητικούς από το καλοκαίρι του 2018 στο πλαίσιο διετούς δανεισμού του από την Τσακαρίτα. Πέρσι ήταν εκ των βασικών της μάχης για παραμονή που έδωσε ο ΟΦΗ με 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπαράζ, ενώ και φέτος είναι βασικότατος στα πλάνα του Σίμου με 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στην ΑΕΚ σύμφωνα με την Sportday και οι κιτρινόμαυροι δεν αποκλείεται να κάνουν μια κρούση στην Τσακαρίτα για τον ποδοσφαιριστή του οποίου η αξία αποτιμάται στις 350.000 ευρώ, κατόπιν συνεννόησης πάντα με την ομάδα του ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ