Στην τελική ευθεία η επάνοδος του Λάζαρου

Στην τελική ευθεία η επάνοδος του Λάζαρου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και ενδυνάμωσης μετά τον τραυματισμό του και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται στα… σκαριά.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μαζί με τον Κώστα Φορτούνη είναι οι δύο μεγάλοι άτυχοι της περασμένης σεζόν λόγω των σοβαρών τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα.

Και αν για τον Φορτούνη η επιστροφή βρίσκεται ακόμα μακριά, ο Λάζαρος βρίσκεται μια ανάσα από το να πατήσει και πάλι χορτάρι σε επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός φουλάρει πλέον στις προπονήσεις και όλα δείχνουν πως έχει αφήσει πίσω του τη ρήξη χιαστού που τον ταλαιπώρησε, μετά και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μια θλάση καθυστέρησε την επάνοδό του, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό με μια ρεαλιστική ημερομηνία επιστροφής του να είναι το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης στις 27 Οκτωβρίου, στο οποίο θα είναι έτοιμος από ιατρική άποψη. Την πρώην ομάδα του, κόντρα στην οποία άλλωστε τραυματίστηκε τον Φεβρουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ