Αποκάλυψη: Καρεμπέ: «Θέλαμε τον Ριμπερί στον Ολυμπιακό» (vid)

Αποκάλυψη: Καρεμπέ: «Θέλαμε τον Ριμπερί στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, παραδέχθηκε στην Ιταλία το καλοκαιρινό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ριμπερί!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε σπουδαίες προσθήκες το καλοκαίρι που πέρασε. Αλλά όπως φαίνεται, υπήρξαν και κάποιες προσπάθειες που δεν ευωδόθηκαν. Μεταγραφές που εάν είχαν γίνει πράξη, κανείς δεν είναι σίγουρος πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Με τον Φρανκ Ριμπερί να είναι ένας από τους παίκτες που οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να εντάξουν στο δυναμικό τους. Κάτι που παραδέχθηκε δημόσια και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην Ιταλία της προηγούμενες ημέρες, με σκοπό να αγωνιστεί στην αναμέτρηση των Θρύλων της Μπολόνια και της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Καρεμπέ μίλησε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com και επιβεβαίωσε το καλοκαιρινό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ριμπερί!

«Αυτά που κάνει στη Φιορεντίνα δεν με εκπλήσσουν. Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξε τη Φιορεντίνα. Ο Φράνκ είναι ένας πρωταθλητής και ακόμη θα κάνει τη διαφορά στην Ιταλία», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον συμπατριώτη του ο Καρεμπέ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε συζητήσει με τον Ριμπερί τον Αύγουστο και προσπάθησε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο η Φιορεντίνα είχε ήδη συμφωνήσει με τον σπουδαίο Γάλλο εξτρέμ, προσφέροντάς του συμβόλαιο 4.000.000 € τον χρόνο.

Για την ιστορία, ο Ριμπερί έχει φέτος 7 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα των Βιόλα, ωστόσο οι εμφανίσεις του είναι καλύτερες από τους αριθμούς του. Οντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Βιντσένσο Μοντέλα, αλλά και ο δεύτερος σκόρερ της, στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στις θέσεις της Ευρώπης στο Καμπιονάτο.

https://streamable.com/te5yp

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ