Ολυμπιακός: Φιλική τεσσάρα επί της Κ19

Ολυμπιακός: Φιλική τεσσάρα επί της Κ19

Ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό παιχνίδι με την Κ19 στον Ρέντη το πρωί της Πέμπτης, με τους «μεγάλους» να επικρατούν με 4-0. Σκόρερ οι Γκιγιέρμε, Μπρούνο, Σουντανί και Ραντζέλοβιτς.

Φιλικό με την Κ19 περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, καθώς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι «μεγάλοι» επιβλήθηκαν των «μικρών» με 4-0 το πρωί της Πέμπτης σε ένα «ξεμούδιασμα» με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος, με τον Γκιλιέρμε με σουτ έξω από την περιοχή στο 15′ να ανοίγει το σκορ, ενώ στο 21′ ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Τοροσίδη, ο Μπρούνο με κοντινό πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδος του.

Ο Βραζιλιάνος δύο λεπτά αργότερα από… εκτελεστής έγινε δημιουργός για να βρει δίχτυα ο Σουντανί. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ραντζέλοβιτς με σουτ από τα δεξιά της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ