Νέα δεδομένα στον τραυματισμό Μπάρκα για την ΑΕΚ

Νέα δεδομένα στον τραυματισμό Μπάρκα για την ΑΕΚ

Ο Βασίλης Μπάρκας τραυματίστηκε σε μια προπόνηση της Εθνικής και θα απουσιάσει έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Η φύση του τραυματισμού του όμως φέρνει νέα δεδομένα στο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του.

Η ΑΕΚ αλλά και η Εθνική προετοιμάζεται για τη… ζωή χωρίς τον Βασίλη Μπάρκα. Ο πορτιέρο της Ένωσης έπαθε κάταγμα στον αντίχειρα σε μια από τις προπονήσεις της Εθνικής ενόψει το ματς κόντρα στην Ιταλία.

Αυτόματα τέθηκε εκτός αποστολής με τον Πασχαλάκη να καλείται στη θέση του και τον Βλαχοδήμο να προορίζεται για βασικός, την ώρα που στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο προετοιμάζουν τον Τσιντώτα για να τον αντικαταστήσει.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, η φύση του τραυματισμού του Μπάρκα αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στην ΑΕΚ. Μπορεί να χάσει σίγουρα το ματς κόντρα στον Βόλο και σχεδόν σίγουρα και αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο το γεγονός πως έχει χτυπήσει στον αντίχειρα και όχι σε κάποιο άλλο δάχτυλο που επηρεάζεται από τις κινήσεις και τις αποκρούσεις της μπάλας, ευνοούν την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ