Τσεκάρουν Κουρμπέλη Τζένοα και Σαμπντόρια

Τσεκάρουν Κουρμπέλη Τζένοα και Σαμπντόρια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να έχει ιταλικά «μάτια» πάνω του, αν και εφόσον αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ιταλία.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά από μια πολύ καλή περσινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να έχει κερδίσει θέση βασικού στην Εθνική Ελλάδος, βλέποντας παράλληλα τις μετοχές του να ανεβαίνουν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πέρσι το όνομά του ακούστηκε σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, αλλά τελικά έμεινε στον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθείται από τους ενδιαφερόμενους.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στο ματς κόντρα στην Ιταλία. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Σκουάντρα Ατζούρα αύριο (12/10) στο Ολίμπικο της Ρώμης και ο Κουρμπέλης που από το 2018 θεωρείται εκ των βασικών στελεχών της Γαλανόλευκης, αναμένεται να αγωνιστεί.

Στις εξέδρες του Ολίμπικο λοιπόν για χάρη του 25χρονου αρχηγού του Παναθηναϊκού, αναμένεται να βρίσκονται και άνθρωποι των Τζένοα και Σαμπντόρια που αγωνίζονται στην Serie A, οι οποίοι μάλιστα θα κρατήσουν… σημειώσεις και για άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Πέτρος Μάνταλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ