Ο Νταμπίζας, η ομιλία του και η νέα διάψευση για τα ξενύχτια

Ο Νταμπίζας, η ομιλία του και η νέα διάψευση για τα ξενύχτια

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για πειθαρχικά ζητήματα, με τους πράσινους πάντως να διαψεύδουν ότι έκανε αναφορά σε ξενύχτια.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τα πειθαρχικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό και είναι αλήθεια πως οι «πράσινοι» δεν μπορούν να βρουν ηρεμία με κανέναν τρόπο.

Μία τα αρνητικά αποτελέσματα, μία το ζήτημα του Γιοάν Μολό, μία τα όσα συμβαίνουν με παίκτες που καθυστερούν στην προπόνηση ή άλλους που έχουν ανοιχτά κινητά, φέρνουν τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη σε μια κατάσταση εγρήγορσης προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη εντός ομάδας.

Εξ ου και τα «γκάζια» του Νίκου Νταμπίζα πριν από λίγες μέρες στο Κορωπί ενώπιον όλης της ομάδας. Εκεί που ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» μίλησε με σκληρή γλώσσα σε όλους και τους έδωσε επί της ουσίας τελεσίγραφο. Όποιος υποπέσει ξανά σε κάποιο μεγάλο ή μικρό πειθαρχικό παράπτωμα, θα ακολουθηθεί άλλη τακτική. Πιο σκληρή.

Στην ομιλία που διέρρευσε γινόταν λόγος για ατάκες του στυλ «είστε κωλόπαιδα», «δεν είμαστε ομάδα», «η συμπεριφορά αρκετών είναι απαράδεκτη», «άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα». Αυτή η τελευταία διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο Νίκος Νταμπίζας ουδέποτε έκανε λόγο για ξενύχτια στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ