ΠΑΟΚ: Αποφασίζουν για την επέμβαση στον Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Αποφασίζουν για την επέμβαση στον Βαρέλα

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου για το πότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει για την ακριβή ημερομηνία που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας, μαζί με το ιατρικό τιμ των νταμπλούχων Ελλάδας θα πάρουν σήμερα την απόφαση για το πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Βαρέλα. Συγκεκριμένα, ο γιατρός του Δικεφάλου θα δώσει το παρών στην προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και θα επιλέξει την ημερομηνία του χειρουργείου, αλλά και το ακριβές πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει ο αμυντικός της ομάδας προκειμένου να επιστρέψει 100% έτοιμος στη δράση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αφρικανός αμυντικός τις προηγούμενες μέρες έκανε θεραπεία με πολύ πάγο και συγκεκριμένο ασκησιολόγιο για να ξεπρηστεί το γόνατο του και πλέον μετράει αντίστροφα για την επέμβαση και την επάνοδο του.

Παράλληλα, ο Μανώλης Παπακώστας που βρισκόταν στο εξωτερικό τς τελευταίες μέρες, θα ενημερωθεί στη σημερινή προπόνηση για την πορεία της επιστροφής σε φουλ ρυθμούς των Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και, κυρίως, για την κατάσταση του Πόντους Βέρνμπλουμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ