ΑΕΚ: Αποκαλύψεις από Ιβιτς

ΑΕΚ: Αποκαλύψεις από Ιβιτς

Τι είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ για Μελισσανίδη, Κωστένογλου, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ είχε την Παρασκευή (11/10) ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Ιλια Ιβιτς.

Ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στον Νίκο Κωστένογλου, ενώ μίλησε επίσης για τους στόχους της ομάδας, τους αντιπάλους της Ενωσης, τον Δημήτρη Μελισσανίδη ακόμα και για τα Σπάτα!

Ο Ιλια Ιβιτς ξεκίνησε διαψεύδοντας της φήμες ότι η ΑΕΚ ψάχνει για προπονητή, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πορευτεί με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, ενώ χαρακτήρισε πολύ καλή τη συνεργασία του με τον Ελληνα τεχνικό. Ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας τελείωσε την προπονητολογία και στήριξε ανοιχτά τον έμπειρο προπονητή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στο έργο του από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά, εκείνος είναι αυτός που κάνει κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Οσον αφορά στους στόχους της ομάδας, ο Ιλια Ιβιτς τόνισε πως οι Κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας και παρότι ακολουθούν πολλά και δύσκολα παιχνίδια.

Ο παράγοντας της Ενωσης τόνισε ότι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή δεν είναι το θέαμα, αλλά τα αποτελέσματα και στάθηκε στο ότι η φετινή χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς υπάρχουν πλέι οφ. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η διακοπή θα είναι ευεργετική για την ΑΕΚ και η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη.

Μάλιστα,  κατέστησε σαφές πως δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν από τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο που έφυγαν, ενώ υπογράμμισε ότι κανείς από όσους βρίσκονται στην ΑΕΚ δεν ψάχνει για δικαιολογίες ακόμη και φέτος.

Η συζήτηση με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ δεν έμεινε μόνο στα «κιτρινόμαυρα» ζητήματα, αλλά πήγε και στους αντιπάλους της Ενωσης. Συγκεκριμένα, στάθηκε στα θετικά στοιχεία που έχουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, κάτι που τους δίνει αβαντάζ για τη νέα χρονιά.

Ο Ιβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει το ατού του προπονητή, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στην ομάδα, κάτι που τον έχει βοηθήσει στην ομοιογένεια, ενώ όσον αφορά στους Θεσσαλονικείς υπογράμμισε πως έχουν έναν κορμό παικτών που αγωνίζονται εδώ και 3 χρόνια βασικοί στην ομάδα και γνωρίζονται άριστα.

Δεν δίστασε μάλιστα να τονίσει ότι η ΑΕΚ θέλει να γίνει ένα… κράμα των δύο παραπάνω ομάδων, με έναν προπονητή που θα μείνει για αρκετό καιρό και σταθερούς παίκτες, που θα αποτελούν τον κορμό της ομάδας για αρκετά χρόνια.

Αναφορικά με τα Σπάτα, ο Ίβιτς σημείωσε ότι πλέον η ομάδα διαθέτει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, σύγχρονα γραφεία και έχει αποκτήσει άρτια οργάνωση, που βοηθάει στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Επισήμανε επίσης οι παίκτες μπορούν να δουλέψουν με υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία βοηθούν τον προπονητή και τους συνεργάτες του να έχουν εξαιρετική εικόνα για τους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ