Παναιτωλικός: Φαβορί για τον πάγκο ο Πετράκης

Παναιτωλικός: Φαβορί για τον πάγκο ο Πετράκης

Ο Παναιτωλικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Λουίς Κάστρο, με τον Γιάννη Πετράκη να φαντάζει ως ο πιθανότερος διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία των Αγρινιωτών.

Ο Παναιτωλικός κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στη Superleague, στα χρόνια που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πρώτος που πληρώνει το… μάρμαρο είναι ο προπονητής.

Ο Λουίς Κάστρο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Αγρινίου, η οποία μπαίνει πλέον σε φάση αναζήτηση προπονητή, εκμεταλλευόμενη και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Μετά το αποτυχημένο πείραμα με τον Πορτογάλο ο οποίος το καλοκαίρι αντικατέστησε τον Τραϊανό Δέλλα, η διοίκηση του Παναιτωλικού φαίνεται να στρέφεται εκ νέου σε Έλληνα προπονητή.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον έμπειρο Γιάννη Πετράκη, ο οποίος καλείται να φέρει… τούμπα την κατάσταση και να βγάλει την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο 60χρονος τεχνικός έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα όσα έκανε με τον ΠΑΣ Γιάννινα την πενταετία 2014-2019 στη Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ