Ξέσπασμα Μελιόπουλου: «Βλάκας ο Παπαδημητρίου, δεν είμαι ρομπότ να κάνω ό,τι μου λένε»

Ξέσπασμα Μελιόπουλου: «Βλάκας ο Παπαδημητρίου, δεν είμαι ρομπότ να κάνω ό,τι μου λένε»

Ο 19χρονος με ανάρτησή του στα social media εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, χαρακτηρίζοντάς «βλάκα» τον παράγοντα της ακριτικής ομάδας, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος δεν είναι ρομπότ για να κάνει ό,τι του λένε.

Ευθεία επίθεση στον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελιόπουλος, με ανάρτησή του στα social media.

Ο 19χρονος, λίγες ώρες μετά το μήνυμα που ανέβασε στο Facebook για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επέστρεψε και με νέο χτύπημα στα social media χαρακτήρισε «βλάκα» τον παράγοντας της ακριτικής ομάδας.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Παπαδημητρίου τον… συμβούλευσε να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να είναι «ρομπότ». «Αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μελιόπουλος, ο οποίος στα 19 του αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αφού ήρθε το πράγμα έτσι, και άρεσε σε κάποιους ο λόγος μου, ας πω και κάτι τελευταίο και δεν με νοιάζει για την απήχηση του.

Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19άρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ. Αυτά λένε σε έναν 17άρη. Αυτά. Τα είπανε σε μένα. Ωραία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω.

Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, που ανεβάζω τις σκέψεις μου εδώ αλλά αλλιώς δεν γίνεται να μάθετε τώρα, όσοι δείτε, το πως καταστρέφονται οι άνθρωποι. Πράγματι. Και το αποτέλεσμα να το. Για πηγαίνετε να μιλήσετε με κανέναν ποδοσφαιριστή, θα το ανακαλύψετε. Γελάω. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, είναι περίπου 1 στους 1 εκατομμύριο που εξαιρούνται.

Όσο για το όνομα που ανέφερα το ανέφερα γιατί το ΕΚΑΝΕ αυτός ο φαρισαίος αυτό και για να δείτε πως συμπεριφέρονται και πως ανατρέφουν τα παιδιά και με τι αηδίες γεμίζουν τα κεφάλια μας. Γιάννη επαγγελματία.

Ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ