«Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μοράν»

«Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μοράν»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την Ένωση και τον χαφ της Λεγανιές.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Έρικ Μοράν είναι δεδομένο και «ζεστό», με την Ένωση να κινείται για την απόκτηση του 26χρονου χαφ της Λεγανιές, που αποτελεί τον «εκλεκτό» του Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση του άξονα. Η ΑΕΚ θα βάλει άμεσα στην τελική ευθεία την υπόθεση ώστε να την ξεκαθαρίσει άμεσα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η μεταγραφή θα κλείσει θετικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Τα παραπάνω, φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από Ισπανία μεριά, αφού νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της εφημερίδας «El Mundo Deportivo, θέλει τον Μοράν να ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα. Με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως η Ελλάδα και η ΑΕΚ φαντάζουν ως ο πιθανότερος προορισμός του 26χρονου χαφ.

Επιπλέον, τονίζεται ότι ο υψηλόσωμος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λεγανιές μόνο μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως η απόκτησή του από την ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει με ένα μικρό οικονομικό αντάλλαγμα. Εξάλλου, ο Ισπανός χαφ, αν και πέρυσι είχε βασικό ρόλο σε Σαραγόσα και Λεγανιές, φέτος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας του, Ασιερ Γκαριτάνο, έχοντας μόλις 6 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ