ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο η παραμονή του Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο η παραμονή του Μίσιτς

Ο Μίσιτς θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και το... μπαλάκι είναι στην Σπόρτινγκ. Ποια τα πλάνα του Δικεφάλου για τον Ιανουάριο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους βάσει και των «θέλω» του Αμπέλ Φερέιρα.

Ένα από αυτά λοιπόν είναι και η παραμονή του Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και παίκτης-αποκάλυψη τη φετινή σεζόν για τους πρωταθλητές και ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του αφού θυμίζουμε ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Σπόρτιγκ. Μάλιστα σύμφωνα με την «Live Sport» ο Φερέιρα έχει ήδη συζητήσει το θέμα με τη διοίκηση της ομάδας και έχουν γίνει επαφές με την πλευρά του παίκτη ο μάναντζερ του οποίου, Μλάντεν Γκργκιτς, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Άρη.

Η οψιόν που υπάρχει για την απόκτησή του από τα «λιοντάρια» είναι στα δύο εκατ. ευρώ και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα μπορούσε να πέσει το ποσό αν και δεν θα είναι εύκολο. Από κει και πέρα οι «ασπρόμαυροι» ποντάρουν πολλά στις επιστροφές των Βιεϊρίνια και του Μαουρίτσιο με τον δεύτερο να έχει ήδη πάρει χρόνο και να θεωρούνται ως εσωτερικές μεταγραφές ενώ τον Γενάρη αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις είτε με παίκτες που δεν υπολογίζονται είτε με πωλήσεις αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση αφού ο Φερέιρα αρέσκεται να δουλεύει με ένα σχετικά μικρό ρόστερ που δεν θα υπερβαίνει τους 25 παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ