Οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο

Οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο

Την απόκτηση ενός ταχύτατου εξτρέμ, ενός αριστεροπόδαρου στόπερ αλλά και ενός δημιουργικό χαφ έχει βάλει σε πρώτο πλάνο η ΑΕΚ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τον μεταγραφικό προσανατολισμό της ΑΕΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους.

Στην «Ένωση» καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής σεζόν και έχουν εντοπίσει τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, με τις απαιτήσεις του Σέρβου να επικεντρώνονται γύρω από την απόκτηση ενός στόπερ, ενός ακραίου επιθετικού αλλά και ενός δημιουργικού χαφ.

Όπως ανέφερε κατά την ομιλία του, οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στα άκρα της επίθεσης, ενώ κατέστησε σαφές πως θέλει μια προσθήκη που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στην ομάδα ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν.

Με βάση αυτό, ο σύλλογος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γρήγορου εξτρεμ, ο οποίος θα έχει μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.

Οι μεταγραφικός σχεδιασμός, όμως, για την ΑΕΚ δεν τελειώνει εκεί, καθώς στόχος αποτελεί και η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, αλλά και ενός χαφ που θα ειδικεύεται στο δημιουργικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ