Άρης: Ο Τερζής βάζει στο κλίμα τον Ένινγκ

Άρης: Ο Τερζής βάζει στο κλίμα τον Ένινγκ

Εν αναμονή της ανακοίνωσής του από τον Άρη, ο Μίκαελ Ένινγκ θα έχει την Κυριακή συνάντηση με τον Τερζή και ανθρώπους της ομάδας ώστε να κατατοπιστεί για όλα όσα αφορούν στην ομάδα.

Από το Σάββατο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μίκαελ Ένινγκ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του Άγγελου Χαριστέα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κίτρινων» πέρασε αρκετές ώρες κατά τη χθεσινή μέρα με τον Γερμανό τεχνικό για να τον ενημερώσει για το τί πρόκειται να συναντήσει και σήμερα ο Ένινγκ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Απόστολο Τερζή.

Ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, ο οποίος θα παραμείνει ως βοηθός και με τη νέα κατάσταση, θα είναι αυτός που θα κατατοπίσει τον 54χρονο τεχνικό σε όλα τα θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό ενώ θα υπάρξει και συνάντηση το ιατρικό τιμ.

Παράλληλα θα ακολουθήσει και ξενάγηση σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και Νέο Ρύσιο όπου το απόγευμα της Δευτέρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ