Ο Φάμπιο Στάρτζεον στο… τραπέζι του ΠΑΟΚ

Ο Φάμπιο Στάρτζεον στο… τραπέζι του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος «έστειλε» τον 25χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Φάμπιο Στάρτζεον στην Ξάνθη και οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει ικανοποίηση και σκέψεις...

Οι εμφανίσεις του Φάμπιο Στούρτζεον με την Ξάνθη προκαλούν αίσθηση. Απολύτως λογικά, λοιπόν, αρκετοί ψάχνονται για τον 25χρονο Πορτογάλο, που είναι δανεικός από τη Φεϊρένσε. Βλέπετε, η ποιότητά του, το ταλέντο του, η εμφανής διαφορά επιπέδου με συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης, τον καθιστούν ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ένας παίκτης που μπορεί να έχει μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα (και 3 ασίστ), αλλά είναι με διαφορά ο MVP της ομάδας του. Και το πρόσωπο που έχει ανεβάσει επίπεδο την επιθετική παρουσία της Ξάνθης. Ο παίκτης-σημείο αναφοράς του πολύ καλού συνόλου που έχει δημιουργήσει ο Κίκο Ραμίρες.

Ο Στάρτζεον αποκτήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς από την Ξάνθη. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν την πορτογαλική Φεϊρένσε, ωστόσο, με τις… ευχές του ΠΑΟΚ ο 25χρονος εξτρέμ συνεχίζει την καριέρα του στην Ξάνθη. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός πως ατζέντης του παίκτη ήταν ο Μοχάμεντ Αφζάλ (πρώην του Πέδρο Μαρτίνς και του Λεονάρντο Ζαρντίμ), τη μεταγραφή στην Ξάνθη την έκανε ο εκ των αγαπημένων μάνατζερ του Δικεφάλου, Λεονάρντο Κορνατσίνι.

Μάλιστα, ο ατζέντης που έκανε τις μεταγραφές των Ζαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο στους Θεσσαλονικείς, φαίνεται ότι είναι και ο σύνδεσμος στην άτυπη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Στάρτζεον. Με τον παίκτη να γνωρίζει ότι βρίσκεται στο μάτι της ομάδας του Αμπελ Φερέιρα. Και ότι παρακολουθείται στενά. Προς… μελλοντική χρήση.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι η οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία Ξάνθης – Φειρένσε φέρεται να φτάνει τις 450.000 €, ενώ ο Στάρτζεον αμείβεται με κάτι λιγότερο από 200.000 € τον χρόνο. Επίσης, το συμβόλαιο του παίκτη με την πορτογαλική ομάδα έχει ισχύει έως το καλοκαίρι του 2022, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, τώρα, είναι δεδομένο ότι τόσο τον Στάρτζεον, όσο και τον Εντουάρντο, τους παρακολουθεί στενά. Και είναι ξεκάθαρο ότι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την απόκτησή τους.

ΥΓ. Το επίθετό του γράφεται και προφέρεται με «α» και όχι με «ου». Διότι ο πατέρας του είναι Αγγλος. Αρα και το επώνυμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ