Λιβάγια: «Η ΑΕΚ θα ήταν ψηλότερα με τον Ολιβέιρα υγιή»

Λιβάγια: «Η ΑΕΚ θα ήταν ψηλότερα με τον Ολιβέιρα υγιή»

Ο Μάρκο Λιβάγια περιμένει με αγωνία την επάνοδο του Νέλσον Ολιβέιρα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας και πιστεύει πολύ στο «δέσιμο» του με τον Πορτογάλο στράικερ στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση και στο -5 από την κορυφή της Superleague, έχοντας χάσει αρκετό έδαφος, νωρίς στην κούρσα του πρωταθλήματος. Όλα θα ήταν διαφορετικά όμως αν ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν υγιής.

Αυτό πιστεύει ο Μάρκο Λιβάγια τουλάχιστον, όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ. Ο Κροάτης επιθετικός περιμένει πως και πως την επάνοδο του Πορτογάλου στράικερ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας και πιστεύει πως μπορούν αν κάνουν πολύ καλά πράγματα μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λιβάγια θέλει έναν ικανό σέντερ φορ περιοχής για να συνδυάζεται, αγωνιζόμενος περιφερειακά του, όπως έκανε με τεράστια επιτυχία με τον Αραούχο και λιγότερο θεματικά με τον Πόνσε. Οι Γιακουμάκης και Αλμπάνης δεν έχουν καταφέρει να συνδυαστούν καλά με τον διεθνή Κροάτη επιθετικό, ειδικά στα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λάρισα.

Ο Ολιβέιρα μας έδωσε ένα πολύ καλό δείγμα γραφής για το τι μπορεί να κάνει με τον Λιβάγια στο εκτός έδρας ματς με την Τράμπζονσπορ. Στο επόμενο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όμως τραυματίστηκε και έχασε όλα τα επόμενα ματς. Επανήλθε στο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα, μην μπορώντας ωστόσο να βγάλει 90λεπτο.

Κάτι που θα είναι σε θέση να κάνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε και θα διαπιστώσουμε αν ο Λιβάγια είχε δίκιο στα λεγόμενά του και η ΑΕΚ θα ρολάρει καλύτερα επιθετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ