Κέρκυρα : Ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα ο Γκράσι, θέμα χρόνου η μεταγραφή του

Κέρκυρα : Ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα ο Γκράσι, θέμα χρόνου η μεταγραφή του

Επίσημα ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα έμεινε ο Νταβίντε Γκράσι και πλέον ο δρόμος για την Κέρκυρα είναι ολοκληρωτικά ανοικτός.

Το πιο σημαντικό εμπόδιο για τη μεταγραφή του Νταβίντε Γκράσι στην Κέρκυρα έφυγε. Ο λόγος είναι ότι η μέχρι πρότινος ομάδα του Ιταλού αμυντικού, Νέα Σαλαμίνα έλυσε και επίσημα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, ο 31χρονος αμυντικός είναι ελεύθερος και ο δρόμος για τη μεταγραφή του στους Φαίακες άνοιξε διάπλατα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Γκράσι ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα, παρόλο που έληγε το καλοκαίρι. Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε κι έτσι αναμένεται στην Κέρκυρα μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών.

Συνεπώς, η Κέρκυρα είναι έτοιμη να πάρει και δεύτερο ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά την απόκτηση του Νέστορα Μυτίδη.

Η ανακοίνωση των Κυπρίων:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κάκκο, Gaston Sangoy, Helio Roque και David Grassi, έχουν λύσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας, η οποία θα έχει ισχύ από την 1/1/18. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ