Άρης: Σηκώνει μανίκια ενόψει Ξάνθης ο Ένινγκ

Άρης: Σηκώνει μανίκια ενόψει Ξάνθης ο Ένινγκ

Ο νέος προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, θα προπονήσει από σήμερα την ομάδα, με το βλέμμα στην Ξάνθη.

Ο Γερμανός τεχνικός, Μίχαελ Ένινγκ είναι ο νέος τεχνικός του Άρη. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και δύο μέρες και από σήμερα (14/10) αναμένεται να δώσει το παρών στις προπονήσεις της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Ένινγκ με τον Άρη θα είναι αρχικά μέχρι του Ιούνιο. Σκοπός του Γερμανού είναι να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά ώστε να καταφέρει το συντομότερο δυνατό να περάσει τις ιδέες του και το αγωνιστικό του πλάνο στους νέους του παίκτες.

«Θα περάσω στην ομάδα αυτά που θέλω σταδιακά για να είναι ομαλή η μετάβαση. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα», ήταν τα λόγια του προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Άγγελο Χαριστέα.

Χαριστέας, Τερζής και Ένινγκ συναντήθηκαν και είχαν διεξοδική κουβέντα για το αγωνιστικό τμήμα, με τον Γερμανό να ενημερώνεται λεπτομερώς για κάθε ποδοσφαιριστή του αλλά και να βλέπει σε βίντεο πολλά από τα ματς της ομάδας φέτος.

Πέρα από όλα αυτά, στη σημερινή (14/10) πρωινή προπόνηση, ο Ένινγκ θα δώσει το παρών στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο. Οι παίκτες του Άρη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στην έδρα της πολύ καλής στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, Ξάνθης.

Ο 53χρονος τεχνικός θα είναι εκεί για να έχει μια πρώτη επαφή με τις εγκαταστάσεις αλλά και τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα αναλύσεις τα «θέλω» του και την αγωνιστκή του φιλοσοφία την οποία θα προσαρμόσει στα χαρακτηριστικά του υπάρχοντος ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ