Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ξανά ο Μπεκ

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ξανά ο Μπεκ

Για τέταρτη φορά από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Ούφε Μπεκ μπαίνει στο ιατρικό δελτίο.

Ο Ούφε Μπεκ ήρθε στον Παναθηναϊκό με τη φήμη του επιρρεπή σε τραυματισμούς και την επιβεβαιώνει στο ακέραιο. Ο Δανός μέσος του τριφυλλιού τραυματίστηκε και πάλι στη σημερινή προπόνηση, στην οποία υπέστη διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο Μπεκ θα κάνει εξετάσεις για να φανεί πόσο βαρύ είναι το διάστρεμμα, αλλά δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Αυτός είναι ο τέταρτος τραυματισμός του Δανού σε δύο μήνες, με τον Μπεκ να μετράει μόλις 25 λεπτά συμμετοχής με τα πράσινα και να βρίσκεται το περισσότερο διάστημα στο… αναρρωτήριο.

Τα ευχάριστα για τον Δώνη είναι πως ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Έτοιμος να ενσωματωθεί στο γκρουπ είναι και ο Ζοάο Νούνες, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ασκήσεις στο γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μακέντα, ενώ θεραπεία έκανε ο Οικονόμου. Ο Γιοάν Μολό απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Τζανδάρης θα απουσιάσει το προσεχές δεκαήμερο λόγω υποχρεώσεων της εθνικής Ενόπλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ