Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κωστή

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κωστή

Ο Ιωάννης Κωστή βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ιωάννης Κωστή, καθώς μαζί με τον μάνατζερ του (Δημήτρης Μασιάς) «πάτησε» το πόδι του στην Αθήνα για να επισημοποιήσει το deal.

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (14/5) στην πρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και να «τελειώσει» τη μετακίνηση του από τη Νέα Σαλαμίνα στην ομάδα του Λιμανιού.

Ο Κωστή μια μέρα μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Κύπρου για τα προκριματικά του Euro 2020 ταξίδεψε στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό θα έχει ισχύ από τον Ιανουάριο, αφού ο νεαρός μέσος πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του για τους επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωστή απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι, όμως τότε δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν πριν από μερικές μέρες με καλύτερη προσφορά και τα βρήκαν με τον κυπριακό σύλλογο, με τον ταλαντούχο μέσο να αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως επιβεβαιώνει και φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «kerkida.net», ο Κωστή βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζερ του, Δημήτρη Μασιά και γευματίζουν μάλιστα σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ