Τα «πρέπει» της ΑΕΚ για να μείνει «ζωντανή»

Τα «πρέπει» της ΑΕΚ για να μείνει «ζωντανή»

Η τετράδα αγώνων που έρχεται για την Ένωση είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Η ανάγκη για να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται είναι μεγάλη και ας έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.

Στο -5 από την κορυφή μετά την συμπλήρωση έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και με την Ευρώπη να έχει χαθεί από το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ ψάχνει την αντίδραση και την ανάγκη να βρει και πάλι τα αποτελέσματα που θα της δώσουν ώθηση για την δύσκολη συνέχεια σε μια μεγάλη σεζόν που το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ.

Από νωρίς όμως για την Ένωση τα πράγματα έχουν ζορίσει. Το πρόγραμμα που έρχεται μέχρι την διακοπή του Νοεμβρίου είναι δύσκολο αλλά και απαιτεί αντίδραση και ουσία. Δηλαδή, βαθμούς.

Η ΑΕΚ οφείλει να βγει δυνατή από αυτά τα τέσσερα ματς, να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών που χρειάζεται ώστε στην χειρότερη των περιπτώσεων να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή, σε διαφορά διαχειρίσιμη.

Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν ξανά ζόρια…

Και αν η αρχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μοιάζει εύκολη η συνέχεια είναι ζόρικη. Πόσο εύκολη βεβαίως μπορεί να είναι η αναμέτρηση με τον Βόλο του Μπέου είναι μια άλλη κουβέντα.

Ο Βόλος ξέχωρα από τα καλά αποτελέσματα έχει δείξει πως έχει τον τρόπο του.

Και απέναντι στην ΑΕΚ θα έχει λογικά και ένα κίνητρο παραπάνω, για ευνόητους λόγους.

Ματς με παγίδες για την Ένωση που καλείται όμως να κάνει την καλή αρχή και να πάει με ψυχολογία και με το -5 στην χειρότερη στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Νο1 ματς της τετράδας.

Και σε αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει την τροχιά της ΑΕΚ! Προς το καλύτερο βεβαίως αν η Ένωση μπορέσει να δείξει τον καλό της εαυτό στο Φάληρο. Το ντέρμπι είναι κομβικής σημασίας καθώς στο άσχημο αποτέλεσμα το πράγμα δυσκολεύει για τα καλά για την ομάδα του Κωστένογλου.

Και η συνέχεια παραμένει ζόρικη. Ο κακός δαίμονας της ΑΕΚ, ο Ατρόμητος έρχεται στο ΟΑΚΑ ενώ λίγο πριν τη νέα διακοπή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενη.

Τον Παναθηναϊκό που την έκανε την ζημιά του στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι στα υπόλοιπα ματς η απόδοση του ήταν από μέτρια έως κακή. Τα ντέρμπι βλέπετε είναι διαφορετικά.

Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ οφείλει να ορίζει την μοίρα της μετά τα τέσσερα ματς που έρχονται. Για να συμβεί αυτό πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να αρπάξει τις ευκαιρίες.

Αλλιώς θα μπλέξει από νωρίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ