Ξάνθη: Ατομικό ο Μπαξεβανίδης, απών ο Καμαρά

Ξάνθη: Ατομικό ο Μπαξεβανίδης, απών ο Καμαρά

Ο 31χρονος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Καμαρά δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αρη (20/10, 17:00), για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ δεν είναι στη διάθεσή του τον Δήμο Μπαξεβανίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ούτε και τον Κάσα Καμαρά, που δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, μετά από τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής σε ανασταλτικό και δημιουργικό τομέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεων η Xanthi FC που κινείται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Superleague 1. Η ξανθιώτικη ομάδα προετοιμάζεται για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή στις 5 και θέλει να πάρει την 3η εντός έδρας νίκη της που ταυτόχρονα θα είναι η 6η στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης μετά από τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής σε ανασταλτικό και δημιουργικό τομέα. Μοναδική απουσία λόγω εθνικών ομάδων αυτή του Κασά Καμαρά, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Τα γενέθλιά του είχε ο team manager Κώστας Τσαλίκης που δέχθηκε ευχές απ’ όλη την «οικογένεια» της Xanthi FC».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ