ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Λαμία

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Λαμία

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, χωρίς τους διεθνείς και εν αναμονή της επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί που τραυματίστηκε με την Εθνική του ομάδα.

Το διήμερο ρεπό τελείωσε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που την Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Λαμία.

Απόντες φυσικά οι διεθνείς ενώ αγωνία υπάρχει για τον Ελ Καντουρί που τραυματίστηκε με την Εθνική του ομάδα και θα γίνει εκτίμηση της κατάστασλης του μόλις επιστρέψει.

Αναλυτικά:

«Το Σαββατοκύριακο ήταν μια ευκαιρία σωματικής και ψυχολογικής ξεκούρασης πριν από μια σειρά δύσκολων αγώνων. Παίκτες και προπονητές ξέφυγαν λίγο από την καθημερινότητα και πλέον επέστρεψαν προκειμένου να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία.

Η προπόνηση της Δευτέρας (14.10) αφορούσε τη φυσική κατάσταση με τρέξιμο στο γήπεδο και την κυκλοφορία της μπάλας με οικογενειακό δίτερμα.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Πασχαλάκης , Λημνιός , Γιαννούλης , Εσίτι , Ίνγκασον , Μιχάι , Ελ Καντουρί .

Ο Μαροκινός χαφ, ο οποίος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στο ματς με τη Λιβύη, έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες με το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας του και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη (15.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ