Οι Μαροκινοί στήνουν στον τοίχο τον Χαλίλχοτζιτς: «Δεν γίνεται να μην καλείς τον Ελ Αραμπί»

Οι Μαροκινοί στήνουν στον τοίχο τον Χαλίλχοτζιτς: «Δεν γίνεται να μην καλείς τον Ελ Αραμπί»

Οι συμπατριώτες του Ελ Αραμπί ασκούν έντονη κριτική στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τη μη κλήση του «ερυθρόλευκου» επιθετικού στην εθνική ομάδα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μαρόκο για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τις σχέσεις του με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, με τους συμπατριώτες του να ασκούν έντονη κριτική στον έμπειρο προπονητή για τη μη κλήση του «ερυθρόλευκου» επιθετικού στην εθνική ομάδα.

Ο 32χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν και σε 11 εμφανίσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού έχει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 513 λεπτά συμμετοχής. Παρόλα αυτά ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις της εθνικής ομάδας για τα φιλικά με Λιβύη και Γκαμπόν, αλλά και για το παιχνίδι με την Αλγερία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η απόφαση του Χαλίλχοτζιτς να τον αφήσει εκτός επιλογών προκάλεσε έκπληξη στα ΜΜΕ της χώρας, με τους συμπατριώτες του Ελ Αραμπί να ασκούν έντονη κριτική στον έμπειρο τεχνικό. Οι Μαροκινοί θεωρούν αδιανόητο πως δεν έχει κληθεί στην εθνική ομάδα ο Ελ Αραμπί, παρότι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη φετινή σεζόν και μετράει ήδη 6 γκολ.

Μάλιστα, στο Μαρόλο τονίζουν ότι ο Χαλίλχοτζιτς καλεί στην εθνική ομάδα παίκτες που δεν έχουν την ποιότητα του Ελ Αραμπί και δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφήνοντας εκτός ομάδας τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα «almountakhab» αναφέρει επίσης ότι ο 32χρονος με την επιλογή του να αφήσει το Κατάρ και να μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό προτίμησε την ανύψωση της καριέρας του και όχι τα χρήματα, δείχνοντας έμπρακτα ότι θέλει να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να γίνει και πάλι μέλος της εθνικής ομάδας.

Δεν αποκλείεται πάντως μετά την έντονη κριτική που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες ο Χαλίλχοτζιτς στα επόμενα παιχνίδια να καλέσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος στην καριέρα του έχει αγωνιστεί συνολικά σε 41 ματς έχοντας 15 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ