Ούφε Μπεκ: Εξήντα μέρες, τέσσερις τραυματισμοί

Ούφε Μπεκ: Εξήντα μέρες, τέσσερις τραυματισμοί

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό στις 13 Αυγούστου. Δύο μήνες μετά ο Ούφε Μπεκ έχει περάσει περισσότερο χρόνο στο θεραπευτήριο, παρά στο γήπεδο.

Είχε τη φήμη του ευπαθή. Ερχόταν στον Παναθηναϊκό με το βιογραφικό του να λέει πως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Ίσως η καριέρα του να είχε πάρει άλλη, καλύτερη τροπή χωρίς αυτούς. Ο Ούφε Μπεκ ανακοινώθηκε ξαφνικά από τον Παναθηναϊκό στις 13 Αυγούστου ως ένας από τους εξτρέμ που είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός

Αυτό που συμβαίνει, ωστόσο, από τις πρώτες κιόλας μέρες της παρουσίας του στην Ελλάδα, δύσκολα το συναντάς σε άλλη περίπτωση.

Ο Δανός συμπλήρωσε δύο μήνες στους «πράσινους» την περασμένη Κυριακή και έχει… προλάβει σε αυτές τις 60 μέρες να τραυματιστεί τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να είναι – σχεδόν – μονίμως εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη που τον συνόδευε, ο Μπεκ θα χάσει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μέχρι στιγμές στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό μετράει μόλις δύο 25λεπτες συμμετοχές που ήρθαν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την 4η αγωνιστική και κόντρα στον Πανιώνιο την 5η, με τον Δανό να μπαίνει σαν αλλαγή.

Αυτή τη φορά ο Μπεκ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση, ένας τραυματισμός που είναι ο τέταρτος κατά σειρά. Τι είχε συμβεί νωρίτερα;

Στις 27 Αυγούστου, έχοντας κλείσει δύο εβδομάδες μόλις στον Παναθηναϊκό, είχε υποστεί και πάλι διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Στις 9 Σεπτεμβρίου είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προπόνηση.

Και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στις 3 Οκτωβρίου, ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι στο… θεραπευτήριο.

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με την περίπτωσή του; Αν η κατάσταση δεν αλλάξει έως τα μέσα της σεζόν και συνεχίζει να βρίσκεται… μία μέσα, πέντε έξω, θα επαναπροσδιορίσει τη στάση του. Θα εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο να τελειώσει τη συνεργασία του με τον Δανό. Διότι δεν… χωράνε άλλες περιπτώσεις «Μουνιέ» στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ