Πλάνο με τρεις άξονες για τον Μαρτίνς

Πλάνο με τρεις άξονες για τον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τις τελευταίες επιστροφές των διεθνών και αποφασίζει οριστικά για τον τρόπο που θα εκμεταλλευτεί το ρόστερ με ΟΦΗ, Μπάγερν, ΑΕΚ.

Κάθε προπονητής οφείλει να προετοιμάζει τα πλάνα του για μια σειρά αγώνων και να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Μια τριάδα αγώνων όπως αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος απαιτεί και ένα πλάνο από τον Μαρτίνς, πλάνο που ήδη υπάρχει στο μυαλό και στο μπλοκάκι του Πορτογάλου όμως δεν μπορεί ακόμη να «κλειδώσει».

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τις τελευταίες επιστροφές των διεθνών. Πρώτα από όλα να είναι όλοι καλά και διαθέσιμοι. Δεύτερον να δει την κατάσταση τους και την όποια καταπόνηση υπάρχει ώστε να αποφασίσει αν θα τους υπολογίζει άμεσα, για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ ή όχι.

Ο Μαρτίνς άλλωστε έχει στο μυαλό του ήδη τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του κατά σειρά τον ΟΦΗ, την Μπάγερν και την ΑΕΚ, όλους στο Καραϊσκάκη.

Σε μια «γεμάτη» εβδομάδα στο Φαληρικό γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός θα ψάξει δύο νίκες στο πρωτάθλημα που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.

Ο Μαρτίνς δεν μπορεί όπως όλα δείχνουν να υπολογίζει στον Μπενζιά που έχει πρόβλημα τραυματισμού ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τιμωρημένος εξαιτίας της αποβολής του στο Βελιγράδι.

Ο Πορτογάλος θα επιδιώξει να συνεχίσει το rotation με μια πιο κλειστή μετατροπή, με 3-4 μάξιμουμ αλλαγές που θα έχουν να κάνουν όμως με έτοιμους παίκτες πλέον, καθώς όλοι πια στο Ρέντη έχουν πάρει επίσημα ματς στα πόδια τους. Ο Γκασπάρ και ο Μπρούνο ουσιαστικά απομένουν να μπουν και αυτοί, ειδικά ο πρώτος είναι σίγουρο πως θα μπει στην εξίσωση από τον Μαρτίνς.

Σημαντικό επίσης στοιχείο για τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι 100% έτοιμοι τόσο ο Καμαρά όσο και ο Ποντένσε. Ο Μαρτίνς συνάμα σκέφτεται απέναντι στον ΟΦΗ να πάει κυρίως με τους παίκτες που θα είναι στο 100%, της κατάστασης τους, θα είναι λιγότερο καταπονημένοι και απολύτως έτοιμοι, για ένα ματς που είναι από αυτά που επιβάλλεται να νικήσει απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Ελ Αραμπί, Σουντανί, Αβραάμ, Τοροσίδης, Λοβέρα είναι στα πλάνα του Μαρτίνς που όμως επαναλαμβάνουμε θα μπορέσει επί της ουσίας να κάνει την πρώτη καλή προπόνηση με όλους τους παίκτες την Πέμπτη. Να δει σε τι κατάσταση επέστρεψαν οι διεθνείς και να οριστικοποιήσει ή αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ένα πλάνο που έχει ξεκάθαρα τρεις άξονες, με στόχο ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί έτοιμος και «φρέσκος» αλλά και με την κατάλληλη «χημεία» και ομοιογένεια και στα τρια απανωτά ματς που έρχονται στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ