Η ΠΑΕ Άρης στο πλευρό του Στυλιανού Μητσίογλου

Η ΠΑΕ Άρης στο πλευρό του Στυλιανού Μητσίογλου

Ο Στυλιανός Μητσίογλου παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν χάνει ποτέ ματς του λατρεμένου του Άρη και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να τον ανταμείψει με ένα ιδιαίτερο δώρο.

Οι ομάδες είναι η ιστορία τους και την ιστορία πολλές φορές τη γράφουν όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί που βρίσκονται στις κερκίδες.

Ο Στυλιανός Μητσίογλου είναι ένα τρανό παράδειγμα, αγνής, τρελής και άνευ όρων αγάπης για μια ομάδα και συγκεκριμένα τον Άρη. Ακόμα και μετά την πρόσφατη επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, συνεχίζει να μην χάνει αγώνα της ομάδας του, έχοντας ανά χείρας τον εξοπλισμό υποστήριξης του αναπνευστικού.

Η ΠΑΕ Άρης θέλοντας να επιβραβεύσει το ασίγαστο πάθος του για την ομάδα, φρόντισε να του εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες θέασης των αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης, δίνοντας του εισιτήριο διαρκείας στα VIP.

Έτσι, σήμερα, ο Μητσίογλου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και παρέλαβε το VIP διαρκείας που του προσέφερε η ΠΑΕ μέσω του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη.

«Ο ΑΡΗΣ είναι η αγάπη μου. Έρχομαι στο γήπεδο από τότε που το γήπεδο ήταν ακόμη χωμάτινο. Δεν είχαν χτιστεί ακόμη οι περισσότερες θύρες του γηπέδου

Ο γιος μου έχει διαρκείας στη Θύρα 1 και η εγγονή μου πηγαίνει στο κολυμβητικό τμήμα του Συλλόγου. Όλη η οικογένεια είμαστε ΑΡΗΣ, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά».

Αγαπάμε τον ΑΡΗ χωρίς όρους και δίχως ανταλλάγματα. Μόνο έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και μόνο έτσι θα βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μεγαλύτερες κατακτήσεις. Ακούω μερικούς λένε… “να δώσουμε 1 εκατομμύριο να πάρουμε τον τάδε παίκτη…”. Τι είναι το εκατομμύριο;

Εμείς δεν ξέρουμε καλά-καλά πως γράφεται… Τέτοια κριτική δεν βοηθάει την ομάδα. Ο πρόεδρος ήρθε πριν από μερικά χρόνια στην ομάδα και έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε. Πρέπει και εμείς να τον στηρίξουμε για να πάμε όλοι μαζί τον ΑΡΗ ακόμη πιο ψηλά».

Ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την χειρονομία του. Με συγκίνησε. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον ίδιο…», ήταν τα λόγια του αξιαγάπητου κύριου Στυλιανού στο arisfc.com.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ