Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Χάβος

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Χάβος

Ο Μάκης Χάβος είναι και επίσημα προπονητής του Παναιτωλικού, με τη διοίκηση του Αγρινιώτικου συλλόγου να ανακοινώνει την έναρξη της τρίτης θητείας του 50χρονου τεχνικού στην ομάδα.

Στον πάγκο του Παναιτωλικού για τρίτη φορά θα καθίσει ο Μάκης Χάβος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Αγρινίου.

Ο 50χρονος τεχνικός ήταν στον Παναιτωλικό τις σεζόν 2012-13, 2013-14 και 2016-17, 2017-18 και θα καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας η οποία φέτος έχει μόλις έναν βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές.

Ο Χάβος θα ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά, διότι το ματς με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα είναι κοντά και πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο (19/10, 20:00). Να σημειωθεί επίσης πως οι προηγούμενες ομάδες του Έλληνα προπονητή ήταν ο Αγροτικός Αστέρας, ο ΠΑΟΚ, η Βέροια, η ΑΕ Λεμεσού, ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην ομάδα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Συνεργάτες του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων). Το νέο τεχνικό επιτελείο έκανε ήδη την προπόνηση της ομάδας και από σήμερα συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ