Άρης: Κάτι τρέχει με τον «Φέτφα»… (vid)

Άρης: Κάτι τρέχει με τον «Φέτφα»… (vid)

Αν κάτι μπορεί να κρατήσει ο Άρης μέχρι αυτή τη στιγμή στη σεζόν, σίγουρα είναι οι εμφανίσεις του αναγεννημένου Φετφατζίδη. Ο 28χρονος άσος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει...

Σχεδόν το ένα τέταρτο της κανονικής περιόδου της Super League έχει ήδη ολοκληρωθεί και σίγουρα ο Άρης, βάσει και των προσδοκιών στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις μέχρι και την έκτη αγωνιστική που βρισκόμαστε. Οι «κίτρινοι» φιγουράρουν στην ένατη θέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει μόλις πέντε από τους δεκαοκτώ βαθμούς που διεκδίκησαν. Απολογισμός απογοητευτικός για μια ομάδα που ξεκίνησε με στόχο τα πλέι οφ και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εκεί αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πλέι άουτ.

Μέσα στα λίγα πράγματα που μπορεί όμως να κρατήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από αυτό το πρώτο, κακό τρίμηνο που πέρασε, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών αγώνων, είναι αναμφίβολα η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 28χρονος άσος δείχνει να έχει βρει τον ευατό του στον Άρη όπου παρουσιάζει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στα ξεκινήματά του στον Ολυμπιακό.

Γι’ αυτό κι επέστρεψε άλλωστε και στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τα ματς του Σεπτέμβρη όταν και αγωνίστηκε για 68 λεπτά κόντρα στο Λιχτενστάιν (σ.σ τελευταία του συμμετοχή το 2015 κόντρα στην Ρουμανία) ενώ τον Οκτώβρη κλήθηκε ξανά από τον Τζον Φαν΄τ Σιπ για τα παιχνίδια με Ιταλία και Ελλάδα αλλά έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Σκουάντρα Ατζούρα» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ήδη μετράει πέντε ασίστ και ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές (μαζί με τα προκριματικά του Europa League) τη φετινή σεζόν, με εντυπωσιακότερη όλων την εμφάνισή του στο 4-0 με τον Παναθηναϊκό όπου έκανε στην κυριολεξία τα πάντα σκοράροντας μία φορά και «σερβίρωντας» άλλα δύο γκολ στους συμπαίκτες του.

Και όπως φαίνεται τα κατορθώματά του δεν περνάνε απαρατήρητα καθώς φημολογείται έντονα πως έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων που εξετάζουν την περίπτωσή του για τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Μία κρούση που ήδη φέρεται να έχει γίνει προς την πλευρά του βραχύσωμου διεθνή μεσοεπιθετικού, είναι από ένα μέρος που γνωρίζει καλά. Και δεν είναι άλλο από την Σαουδική Αραβία όπου από το 2015 ως το 2018 αγωνίστηκε για την Αλ Αχλί με 21 γκολ και 29 ασίστ σε 100 συμμετοχές ωστόσο ο «Φέτφα» δεν επιθυμεί να επιστρέψει εκεί.

Δεν θα έλεγε όμως όχι και σε μια πρόταση από ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου σίγουρα τόσο το πρεστίζ όσο και το δέλεαρ είναι πολύ μεγαλύτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ