Επιβεβαίωση για to10.gr: Στην Ξάνθη ο Τζουρίτσκοβιτς

Επιβεβαίωση για to10.gr: Στην Ξάνθη ο Τζουρίτσκοβιτς

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την πρώτη της χειμερινή μεταγραφική με τον Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς της Παρτιζάν, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr και η στήλη «AGENT LEAKS».

Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς είναι ποδοσφαιριστής της Ξάνθης  για τα επόμενα τρία χρόνια. Μεταγραφή που έχει αποκαλύψει to10.gr και η στήλη «AGENT LEAKS» από τις 29 Νοεμβρίου. Με την υποσημείωση ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται ήδη στην ακριτική πόλη προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί, έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος μέσος έχει φορέσει την φανέλα και του Ερυθρού Αστέρα ενώ πριν την Παρτιζάν, είχε αγωνιστεί μόνο σε συλλόγους της χώρας του. Οι ομάδες που έχει παίξει κατά σειρά είναι οι Ραντνίσκι, η Κραγκούγεβατς και η Ραντνίσκι Νις.

Φέτος ο Ντουρίτσκοβιτς έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια με την Παρτιζάν σε Σερβία και Ευρώπη, με τις 6 να είναι ως βασικός και μετράει τρία τέρματα.

«Έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε. Για μένα, η Ξάνθη αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας», ανέφερε ο ίδιος ο Τζουρίτσκοβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=729RKjonfDY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ