ΑΕΚ: Ταξίδι αστραπή του Ίβιτς στην Ρώμη!

ΑΕΚ: Ταξίδι αστραπή του Ίβιτς στην Ρώμη!

Με προορισμό την Ιταλία και την Ρώμη πέταξε το πρωί της Τετάρτης ο Ίλια Ίβιτς με το ταξίδι να αφορά πιθανότατα σε κάποια μεταγραφική υπόθεση,

Ο Ίλια Ίβιτς είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης του παρέδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας όταν συμφώνησαν για την επιστροφή του Σέρβου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Και ο ίδιος έχει πάρει πολύ «ζεστά» τον ρόλο του.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Ίβιτς δεν έχασε καθόλου χρόνο όσον αφορά στα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα με την μεταγραφική ενίσχυση να είναι σε πρώτο πλάνο. Ο ίδιος άλλωστε στη συνάντηση που είχε προ ημερών με τους ρεπόρτερ της Ένωσης έκανε σαφές πως η ομάδα ήδη κινείται γι’ αυτόν τον σκοπό και αναφέρθηκε μάλιστα και για συγκεκριμένες θέσεις και χαρακτηριστικά παικτών (αριστεροπόδαρο στόπερ, υψηλόσωμο χαφ και ένα αριστερό εξτρέμ).

Την Τετάρτη το πρωί «πέταξε» λοιπόν με προορισμό την Ρώμη και το πιθανότερο είναι πως αυτό το ταξίδι, αφορούσε σε κάποιον μεταγραφικό στόχο ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να έχει επιστρέψει κάτι που δείχνει πως πιθανότατα πήγε στην Ρώμη για κάποιο συγκεκριριμένο σκοπό και κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού.

Τα αποτελέσματα βέβαια αυτού του ταξιδιού ίσως να μην φανούν άμεσα ωστόσο είναι εμφανές πως ο Ίβιτς το «ψάχνει» πολύ τόσο σε επίπεδο προπωπικών επαφών ώστε να διευρύνει τις γνωριμίες του όσο και για την άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ