Παναθηναϊκός: Η σκέψη για σχήμα με «ψευτοεννιάρι» τον Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Η σκέψη για σχήμα με «ψευτοεννιάρι» τον Μπουζούκη

Ο Γιώργος Δώνης προβληματίζεται για την επιθετική γραμμή που θα παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ακόμα δεν έχει καταλήξει ποιος θα πάρει τον ρόλο του... εννιαριού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην επιθετική του γραμμή, με τον Μακέντα να μην προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον Περέα να επιστρέφει μεν, αλλά δύσκολα θα τον δούμε βασικό και τον Κολοβό να μη βρίσκεται ακόμα σε φουλ φόρμα.

Ο τελευταίος είναι πάντως ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση του φορ στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον Καμπετσή να έχει επίσης πιθανότητες, ενώ δε θα πρέπει να αποκλείσουμε και την περίπτωση του Σέχου.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ακόμα σενάριο που στριφογυρίζει στο μυαλό του Δώνη και ναι μεν δεν έχει πολλές πιθανότητες, πλην όμως δε θα πρέπει να το αποκλείσουμε από τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού το δοκιμάζει. Αυτό είναι να δούμε τον Μπουζούκη σε ρόλο «ψευτοεννιαριού». Να παίξει, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός με ένα σχήμα που δε θα έχει κλασικό επιθετικό μέσα, αλλά πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, καλούς στο ένας εναντίον ενός και καλούς χειριστές της μπάλας.

Δηλαδή ένα σχήμα με Κολοβό και Χατζηγιοβάνη στα άκρα, τον Ζαχίντ στη μέση και τον Μπουζούκη λίγο πιο μπροστά, με τους δύο τελευταίους να εναλλάσσονται αλλά και να γίνονται δίδυμο στην επίθεση όποτε χρειαστεί.

Με εντολή να πατάνε όλοι οι παίκτες στην περιοχή και να έχει ο Παναθηναϊκός καλή κυκλοφορία της μπάλας, προκειμένου να μπορεί να ασκήσει πίεση με αυτό τον τρόπο στον Ατρόμητο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε θα δούμε τον Χατζηθεοδωρίδη, που δεν είναι τόσο ικανός στο ένας εναντίον ενός. Και θα δούμε τον Κολοβό στα άκρα.

Ο Δώνης δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε μια έδρα που ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να κερδίσει και απέναντι σε έναν αντίπαλο που μοιάζει φορμαρισμένος, μετά το κακό του ξεκίνημα.

Οι… σπαζοκεφαλιές είναι πολλές όσον αφορά την επίθεση και ο προπονητής καλείται να βρει λύση έπειτα από μια εβδομάδα που προέκυψαν πολλά προβλήματα. Το θετικό για τον Δώνη είναι πως βλέπει τεράστια θέληση στην προπόνηση. Οι παίκτες βγάζουν παθιασμένο πρόσωπο και θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ