Τσιντώτας: «Άγγιξε την ψυχή μας ο Κωστένογλου – Μας εξιτάρει η Ριζούπολη»

Τσιντώτας: «Άγγιξε την ψυχή μας ο Κωστένογλου – Μας εξιτάρει η Ριζούπολη»

Στην αλλαγή που έφερε ο Νίκος Κωστένογλου στην ΑΕΚ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας που έδειξε την χαρούμενος που το ματς με τον Βόλο θα γίνει στην Ριζούπολη που ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις σε εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο ματς κόντρα στον Βόλο την Κυριακή (20/10 19:30) μιας και ο Βασίλης Μπάρκας είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο 26χρονος πορτιέρο μιλώντας στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας στάθηκε στον ρόλο που θα παίξει η Ριζούπολη αφού εκεί σήκωσε το πρωτάθλημα η ομάδα και ξυπνάει ευχάριστες μνήμες ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή που έφερε στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ο Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι έτοιμος για την Κυριακή: «Ο προπονητής αποφασίζει. Υπάρχουν ενδείξεις, αλλά καθημερινά παλεύουμε στις προπονήσεις».

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή: «Κάθε διακοπή βοηθά στη βελτίωση. Δουλέψαμε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, ο Βόλος έχει δείξει καλά σημάδια».

Για τον Κωστένογλου και την ψυχολογική ανάταση: «Ήταν ένα ηλεκτροσόκ που το χρειαζόταν η ομάδα. Ο Κωστένογλου άγγιξε την ψυχή μας και μας βοήθησε να βγάλουμε το πάθος για την ΑΕΚ. Διορθώσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε αυτήν την εικόνα».

Για το πόσο εύκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να μένει τόσο διάστημα στον πάγκο: «Υπάρχει δυσκολία. Αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αν δεν είμαστε έτοιμοι στην προπόνηση δεν θα βγει στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να δίνω το 100% στην προπόνηση και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω».

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση. Έχουμε δει τον αντίπαλο, ο Βόλος έχει μια αξιόλογη ομάδα, το έχει δείξει και δημιουργεί ευκαιρίες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τις δύο ισοπαλίες: «Είναι δύο απώλειες βαθμολογικές. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας. Στην ΑΕΛ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να μείνουμε στις δύο ισοπαλίες».

Για τη Ριζούπολη: «Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει, θα έχει πολύ κόσμο. Οπότε θα το νιώθουμε, μας εξιτάρει αυτό το γήπεδο, έχουμε σηκώσει και το πρωτάθλημα εκεί και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη και να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο. Θα είναι πιο οικογενειακά, πιο ωραία τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ