Ξεσηκωμός στον Ολυμπιακό: Κατάμεστο το Καραϊσκάκη με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ

Ξεσηκωμός στον Ολυμπιακό: Κατάμεστο το Καραϊσκάκη με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ

Το ματς με την Μπάγερν είναι sold out, ενώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (27/10) έχουν απομείνει μόλις 4.000 «μαγικά χαρτάκια» – Πολύ καλά πάει και η προπώληση για το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς έχουν απομείνει 5.500 εισιτήρια.

Οι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται για τα σπουδαία παιχνίδια που έχει μπροστά της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες μέσα σε μία εβδομάδα θα δώσουν τρία παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Champions League, και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο. Θα σταθούν δίπλα στον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες του και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει σε τρεις μεγάλες νίκες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα παίξουν με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, την Τρίτη με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και την επόμενη Κυριακή με την ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης στροφής του πρωταθλήματος.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί ξεσηκωμός, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και την πειραϊκή ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει sold out. Παράλληλα, έχουν απομείνει μόλις 4.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ πολύ καλά πηγαίνει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αφού έχουν απομείνει 5.500.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ συνεχίζεται καθημερινά από το ίντερνετ, καθώς και από τα εκδοτήρια, τα οποία την Παρασκευή θα λειτουργούν από τις 10πμ έως τις 6μμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ