Ο… ερυθρόλευκος καφές! (pic)

Ο… ερυθρόλευκος καφές! (pic)

Οι Μασούρας, Τσιμίκας, Κούτρης και Μπουχαλάκης είναι μια παρέα και αυτό αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τσιμίκας στα social media.

Όλοι μαζί μια… οικογένεια!

Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό και είναι φυσιολογικό να υπάρχει και μία περισσότερη οικειότητα μεταξύ των Ελλήνων παικτών.

Αυτό φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας στο instagram, με τον διεθνή αριστερό μπακ να είναι χαμογελαστός και να πίνει καφέ μαζί με τους Γιώργο Μασούρα, Λεονάρντο Κούτρη και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές περνούν πολλές ώρες μαζί εκτός γηπέδων και προπονήσεων και είναι καλοί φίλοι. Εκτός από αυτό, οι παίκτες αυτοί έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού φέτος.

Και οι τέσσερις Έλληνες παίκτες μαζί μετράνε συνολικά μέχρι τώρα 3.132 λεπτά συμμετοχής, ενώ οι Μπουχαλάκης, Μασούρας και Τσιμίκας είναι βασικότατα στελέχη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι τρεις έχουν, ο καθένας, πάνω από 900 λεπτά συμμετοχής. Και είμαστε στον Οκτώβριο ακόμη…

Δείτε τη φωτογραφία από τη χαλαρή στιγμή των παικτών του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ