«Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο»

«Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο»

Δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη Βιγιαρεάλ, βγάζοντας από τα ταμεία του περίπου 4 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και κυρίως αποτελεί τον παίκτη που θα «θωράκιζε» τα μετόπισθεν των ερυθρόλευκων.

Πράγματι ο Σεμέδο έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη θητεία του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, είναι ο «ογκόλιθος» της άμυνας και έχει καταλυτική παρουσία στην ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Μαρτίνς. Επίσης κλήθηκε και πάλι στην εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος και οι εμφανίσεις του τόσο στο Champions League αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν περνάνε απαρατήρητες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Record» το οποίο μάλιστα δεσπόζει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, είναι στο στόχαστρο της Μπενφίκα ενόψει της νέας σεζόν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πορτογάλος ενδιαφέρει και μάλιστα έντονα τους αετούς, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό με σκοπό να τον κάνουν δικό τους την επόμενη σεζόν.

Η περίπτωση του ωστόσο είναι δύσκολη με τον Ολυμπιακό να τον έχει αποκτήσει πριν λίγους μήνες και να στηρίζει πολλά πάνω του, όπως φαίνεται και από τις συμμετοχές του όπου μετράει 12 ήδη (έχει και τρία γκολ) και πάνω από 1000 λεπτά (1.053 για την ακρίβεια).

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ