ΑΕΚ: Καλύτερος παίκτης για τον Σεπτέμβριο ο Λιβάγια

ΑΕΚ: Καλύτερος παίκτης για τον Σεπτέμβριο ο Λιβάγια

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη της ΑΕΚ για το μήνα Σεπτέμβριο παρέλαβε στη σμερινή προπόνηση ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Μάρκο Λιβάγια παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της ΑΕΚ για τον μήνα Σεπτέμβριο στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Οι φίλοι της Ένωσης τον ανέδειξαν ως κορυφαίο στην ψηφοφορία που έγινε στη σελίδα facebook AEK F.C. Exrerience.

Ο Κροάτης συμμετείχε και στα τέσσερα παιχνίδια του «Δικεφάλου» με  Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, όντας κομβικός στο να καταφέρει η ομάδα του να «μαζέψει» 10 βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες είχε 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζουν την επιτυχημένη ενέργεια «Player of the Month» με σκοπό να δώσουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κάθε μήνα, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019,στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή @livajamarko ως «Player of the Month» για το μήνα Σεπτέμβριο. Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα facebook “AEK FC Experience” της Τράπεζας Πειραιώς. Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Μπλέτσας Χρήστος, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου. #aekfc#aekfcseason2019_20#aekfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ