ΟΦΗ: Με δυο απουσίες στο Καραϊσκάκη

ΟΦΗ: Με δυο απουσίες στο Καραϊσκάκη

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (19/10, 19:30) τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Super League 1, και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο (19/10, 19:30) τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Super League σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με τους ερυθρόλευκους και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει μαζί του για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του δυο ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και τον Φερέιρα.

Ο πρώτος υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυική χώρα και ο δεύτερος αν και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας δεν επιλέχθηκε προκειμένου να προφυλαχτεί για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Βαζ, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ