Ο Καρσελά επιστρέφει στη Σταντάρ Λιέγης

Ο Καρσελά επιστρέφει στη Σταντάρ Λιέγης

Ο Μεχντί Καρσελά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν

Ο Μεχντί Καρσελά θα επιστρέψει στη Σταντάρ Λιέγης και θα συνεχίσει την καριέρα του (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν) στη βελγική ομάδα. Ο Μαροκινός εξτρέμ που δεν υπολογίζονταν από τους ερυθρόλευκους συμφώνησε με τη Σταντάρ της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει και στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τη διετία 2013-2015.

Το μεσημέρι ο Καρσελά είχε ανεβάσει ένα μήνυμα (σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης) με το οποίο φωτογράφιζε την επιστροφή του στη Σταντάρ. Ο Ολυμπιακός απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Καρσελά, ωστόσο ο διεθνής ακραίος επιθετικός δεν κατάφερε να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδος κι αποχωρεί από την ομάδα του λιμανιού, λίγους μήνες αργότερα.

Η σεζόν είχε ξεκινήσει καλά για τον Μαροκινό, καθώς είχε πετύχει γκολ στο δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν, εναντίον της Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ολυμπιακός είχε ποντάρει πολλά στον Αφρικανό ακραίο επιθετικό και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε οι πρωταθλητές Ελλάδος έδιναν κι ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον παίκτη. Ο Καρσελά όμως δεν έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του λιμανιού και οι ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να λυθεί η συνεργασία τους με τον Μαροκινό.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο παίκτης ανήκει στη Γρανάδα και με τη λήξη της φετινής σεζόν, η Σταντάρ Λιέγης θα μιλήσει με την ισπανική ομάδα, για το ενδεχόμενο απόκτησης των δικαιωμάτων του Καρσελά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ