Αποθέωση από τους Ολλανδούς: Στα πέντε καλύτερα του κόσμου τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

Αποθέωση από τους Ολλανδούς: Στα πέντε καλύτερα του κόσμου τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

Η ολλανδική ιστοσελίδα, VTBL, συμπεριέλαβε τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μεταξύ των πέντε κορυφαίων του κόσμου, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει στο «κάστρο» του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φροντίζει συνεχώς για τον εκσυγχρονισμό του «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το «ερυθρόλευκο» γήπεδο να παρέχει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους ανέσεις ευρωπαϊκού επιπέδου.

Το «στολίδι» του Ολυμπιακού «λάμπει» στον Πειραιά, με τις ιστοσελίδες του εξωτερικού να κάνουν ειδική μνεία για τα αποδυτήρια του φαληρικού σταδίου. Η ολλανδική ιστοσελίδα, VTBL, μάλιστα συμπεριέλαβε τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μεταξύ των πέντε κορυφαίων του κόσμου, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει στο «κάστρο» του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιστοσελίδα έκανε αναφορά στα πολυτελή καθίσματα και σε ένα πολύ όμορφο ντουλάπι, το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του συλλόγου, αλλά και στα ντουζ που υπάρχουν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Οι Ολλανδοί έχουν «ποστάρει» επίσης και ένα βίντεο από τα πανηγύρια των «ερυθρόλευκων», μετά το 4-0 με την Κράσνονταρ.

Εκτός από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, γίνεται επίσης αναφορά και σε αυτά της Μπόκα Τζούνιορς, της Μάντσεστερ Σίτι, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν. Σπουδαίες ομάδες, με μεγάλη ιστορία, που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ