Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Αλαφούζου, ο αναβαθμισμένος Κωνστάντος και ο ρόλος του Δώνη

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Αλαφούζου, ο αναβαθμισμένος Κωνστάντος και ο ρόλος του Δώνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και δείχνει πως πλέον μόνο αποστασιοποιημένος δεν είναι. Ποιο είναι το πλάνο για την επόμενη μέρα του διαζυγίου με τον Νίκο Νταμπίζα.

Η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα αποτέλεσε έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ναι μεν είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Αλαφούζο και δεν είχαν την ίδια επικοινωνία με παλαιότερα, πλην όμως ο Νταμπίζας έκανε κανονικά ταξίδια στο εξωτερικό για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μιλούσε με ατζέντηδες, είχε σκοπό να προχωρήσει και σε επαφές με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων οδεύουν προς το τέλος τους.

Ο Νταμπίζας ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου για το φινάλε της συνεργασίας, οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Κωνστάντο στο Κορωπί πως πλέον ο «Ντάμπι» δεν είναι μέλος της ομάδας και όλοι αναζητούν τι θα γίνει την επόμενη μέρα στο «τριφύλλι». Αν θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση δηλαδή και πότε θα συμβεί αυτό.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα εξαρτώνται από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει… επιστρέψει για τα καλά. Δε βλέπει τα πράγματα αποστασιοποιημένα. Εδώ και αρκετό καιρό ρωτάει, μαθαίνει, ενημερώνεται για τα πάντα. Από το τι φταίει για την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, τι έγινε με τα πειθαρχικά παραπτώματα. Είναι πιο κοντά στην ομάδα, παρά το γεγονός πως δεν έχει επαφές με τους παίκτες. Δεν αποκλείεται, όμως, να αλλάξει και αυτό στο μέλλον.

Ο Αλαφούζος αυτή τη στιγμή δεν έχει στο μυαλό του κάποιον που θα έρθει και θα αντικαταστήσει τον Νταμπίζα. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Ο Κωνστάντος αναμένεται να αναλάβει κάποιες αρμοδιότητες του πρώην τεχνικού διευθυντή, ίσως και κάποιες διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές για ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και με τους «κομμένους» παίκτες.

Επιπλέον, αναβαθμισμένος αναμένεται να είναι και ο ρόλος του Γιώργου Δώνη. Σε ένα στυλ… Στραματσόνι. Τι εννοούμε; Ο Ιταλός, για όσους θυμούνται, είχε πάρει έναν ρόλο που τα συμπεριελάμβανε όλα. Από το αμιγώς αγωνιστικό/τακτικό κομμάτι, μέχρι τις διαπραγματεύσεις με παίκτες, ατζέντηδες και ομάδες. Ο Λεντέσμα, ο Εμποκού, ο Ιμπάρμπο, ο Μέστο ήταν παίκτες που είχαν έρθει με πρωτοβουλίες του Στραματσόνι και έπειτα από συζητήσεις του ίδιου.

Δεν αποκλείεται, αν ο Δώνης βρίσκεται στον πάγκο μέχρι τον Ιανουάριο, να προχωρήσει ο ίδιος σε επαφές για μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Και λέμε «αν» γιατί όπως είπαμε ο Αλαφούζος έχει επιστρέψει για τα καλά πλέον. Και κρίνονται όλοι, όπως και ο προπονητής, βάσει εικόνας της ομάδας, αλλά και των αποτελεσμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ