ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Κωστένογλου ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Κωστένογλου ενόψει Βόλου

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο αύριο (20/10 και ώρα 19:30) στο ΟΑΚΑ, με τον Κωστένογλου να σκέφτεται να αλλάξει σύστημα αλλά και ορισμένα πρόσωπα στην 11άδα της Ένωσης.

Δύσκολο εντός έδρας ματς περιμένει την ΑΕΚ κόντρα στον εξαιρετικό στο ξεκίνημα της Superleague, Βόλο. Ο Νίκος Κωστένογλου έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων της ομάδας του αλλά και των πλεονεκτιμάτων της ομάδας από τη Μαγνησία, προσανατολίζεται σε αλλαγή συστήματος αλλά και προσώπων.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ, θέλει να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, ώστε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλει το παιχνίδι της κόντρα στον πολύ καλό αλλά άπειρο αντίπαλό της.

Ο Κωσντένογλου λοιπόν αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με 4άδα στην άμυνα σε ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσιντώτας ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα βρεθούν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Χουλτ. Γαλανόπουλος και Κρίστισιτς θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ενώ πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Νέλσον Ολιβέιρα, θα κινείται η τριάδα των Μάνταλου, Λιβάγια και Βέρντε, με τον Ιταλό να παίρνει την ευκαιρία που περίμενε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ