Άρης: Προς παραμονή ο Ματίγια

Άρης: Προς παραμονή ο Ματίγια

Ο Ισπανός Χαβιέ Ματίγια, όλα δείχνουν πως θα εξαργυρώσει την εξαιρετική παρουσία του στην ομάδα του Άρη, με επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Χαβιέ Ματίγια βρίσκεται στον Άρη από το καλοκαίρι του 2018 και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους, πιο σημαντικούς και σταθερότερους παίκτες της ομάδας.

Μετράει ήδη 41 συμμετοχές (5 γκολ και 1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις για τους κιτρινόμαυρους, κερδίζοντας πόντους τόσο στη συνείδηση των φιλάθλων όσο και στην εκτίμηση των προπονητών του Άρη, αφού όποιος και αν καθόταν στην άκρη του πάγκου, τον εμπιστεύονταν για βασικό.

Ο Ματίγια βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στον Άρη, θέλοντας να προλάβουν τυχόν ανταγωνισμό, αλλά και έχοντας ως στόχο τη διασφάλιση της ομοιογένειας της ομάδας, αναμένεται να του κάνουν πρόταση για επέκταση του τρέχοντας συμβολαίου του.

Ένας πρώτος κύκλος επαφών μεταξύ της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και του ποδοσφαιριστή έχει ήδη ανοίξει και δεν αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε ανακοινώσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ