Ματιέ Βαλμπουενά: Οριστικά δύο εβδομάδες εκτός δράσης

Ματιέ Βαλμπουενά: Οριστικά δύο εβδομάδες εκτός δράσης

Ο Βαλμπουενά αποκάλυψε ο ίδιος το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσεις, κάνοντας λόγο για «καλά νέα». Ποια παιχνίδια θα χάσει.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, αρχικά υπήρχε ανησυχία ότι η ζημιά στον δικέφαλο του Γάλλου μεσοεπιθετικού ήταν μεγάλη και θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός δράσει έως και για παραπάνω από έναν μήνα.,

Εντούτοις, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα στερηθεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες τον «εγκέφαλο» της μεσαίας του γραμμής. Καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, άρα θα μείνει εκτός για 10-15 ημέρες.

«Καλά νέα. Μετά από κάποια τεστ, φαίνεται ότι θα είμαι πίσω σε δύο εβδομάδες. Θα δώδω τον καλύτερό μου εαυτό να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαλμπουενά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ανακουφίζοντας κατά κάποιον τρόπο τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Βεβαίως, ακόμη κι έτσι ο Γάλλος θα χάσει τα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του με ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ, ενώ θα δώσει μάχη για να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (02/11).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βαλμπουενά δεν έχασε καθόλου χρόνο. Μετά τις εξετάσεις στο «Metropolitan», πήγες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ξεκίνησε θεραπεία, για να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ