Ντέλετιτς: «Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα κερδίσουμε σίγουρα τον Βόλο»

Ντέλετιτς: «Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα κερδίσουμε σίγουρα τον Βόλο»

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο και την ανάγκη της νίκης για την ομάδα του ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στην Ριζούπολη (20/10 19:30) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λάρισα. Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε στην NOVA και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς, την αναγκαιότητα της νίκης ενώ τόνισε πως αν η ομάδα του κάνει αυτά που πρέπει στο γήπεδο θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής: «Είχαμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε σε πράγματα που δεν ήταν καλά για εμάς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Δουλέψαμε σε συγκεκριμένα πράγματα που τα χρειαζόμαστε για τον αγώνα με τον Βόλο. Ξέρουμε ότι είναι μια νέα ομάδα στην κατηγορία και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Έχουν συγκεντρώσει και κάποιους βαθμούς. Εάν κάνουμε από την πλευρά μας αυτό που πρέπει θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το πώς ήταν να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και πρώην συμπαίκτες του: «Ήταν λίγο δύσκολο να παίζω σαν αντίπαλος κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν πήραμε τη νίκη. Ήταν όμως και το γήπεδο κακό. Ήταν όλα δύσκολα και δεν κερδίσαμε. Νομίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα κερδίσουμε».

Για το αν νιώθουν ότι πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τον αγώνα με τον Βόλο: «Σίγουρα. Παίζουμε εντός έδρας και είμαστε λίγο πίσω από την κορυφή και πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε ξανά κοντά».

Για το τι γνωρίζει από τον Βόλο: «Δεν θα είναι εύκολα. Αν όμως εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει και αν είμαστε στο 100% θα κερδίσουμε σίγουρα».

Για το ότι το ματς θα γίνει στην Ριζούπολη: «Ο κόσμος είναι δίπλα μας, αυτό το νιώσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε τόσο κόσμο. Και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε για να είναι και οι οπαδοί μας χαρούμενοι».

Για το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στον ίδιο: «Στην ΑΕΛ έπαιζα στη γραμμή, αυτή είναι η θέση μου. Όμως ότι επιλέγει ο προπονητής, οι παίκτες πρέπει να αφομοιώσουν το σύστημα και να βρουν τη θέση τους. Έτσι κάνω και εγώ. Φυσικά, για εμένα είναι καλύτερο να παίζω ακραίος γιατί είναι η θέση μου».

Για τον συμπαίκτη που έχει την καλύτερη συνεργασία μέσα και έξω από το γήπεδο: «Εκτός γηπέδου σίγουρα με όλους τους Βαλκάνιους, είμαστε όλοι ενωμένοι. Βέβαια, με όλους τους παίκτες έχω καλή συνεργασία. Έτσι πρέπει να είναι. Εάν θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα».

Για τον συμπαίκτη που τον βρίσκει με «κλειστά μάτια»: «Ο Μάρκο Λιβάια. Σίγουρα… Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Όλοι όσοι βρίσκονται στην ΑΕΚ είναι καλοί παίκτες και με όλους μπορείς να συνεργαστείς εύκολα».

Για τον τρόπο που γιόρτασε τα γενέθλιά του: «Ήταν η οικογένεια του Κρίστιτσιτς, του Λιβάια, μετά ήρθε και ο Βράνιες. Είναι καλό να έχεις φίλους που θα σε βοηθήσουν και θα είναι δίπλα σου. Έτσι όλοι με υποδέχθηκαν πάρα πολύ όμορφα και είμαι χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ