Με νέο πούλμαν στην Αθήνα ο Βόλος (pics)

Με νέο πούλμαν στην Αθήνα ο Βόλος (pics)

Ο Βόλος ταξίδεψε στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ και εγκαινίασε το πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο πούλμαν του.

Το ταξίδι του Βόλου στην Αθήνα για την 7η αγωνιστική της Super League 1 κόντρα στην ΑΕΚ, έγινε με το πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο πούλμαν του.

Οι νεοφώτιστοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία μας μας μιλούν για το νέο πούλμαν τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες:

«Το πρώτο του ταξίδι με τα χρώματα του Βόλου, θα κάνει σήμερα το νέο πούλμαν της ομάδας.

Το νέο ιδιόκτητο πούλμαν του Βόλου, ανακαινίστηκε πλήρως στο εσωτερικό του, ενώ «ντύθηκε» στα χρώματα της ομάδας και πλέον είναι έτοιμο για πολλά ταξίδια αρχής γενομένης από το σημερινό με προορισμό την Αθήνα, όπου αύριο ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι παίκτες του Βόλου είχαν την ευκαιρία να «ξεναγηθούν» στο νέο υπερσύγχρονο πούλμαν της ομάδας, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων τραπεζάκια, οθόνες τηλεόρασης, DVD, wi-fi, ενώ τα ολοκαίνουργια καθίσματα σε μπλε και κόκκινο χρώμα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την απαιτούμενη άνεση που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό του νέου ιδιόκτητου πούλμαν του Βόλου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ