Η 11άδα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ

Η 11άδα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ

Επιβεβαίωση του «10»: Ο Λοβέρα στην 11άδα του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό του τραυματία Ματιέ Βαλμπουενά – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα τον Μάξι Λοβέρα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, θα καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Πορτογάλο προπονητή των Πειραιωτών να τον χρησιμοποιεί ως «10άρι» πίσω από τον Γκερέρο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Σα, με τους Αβραάμ και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας και τους Τοροσίδη και Κούτρη στα δύο άκρα. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τον Λοβέρα μπροστά τους και τους Ποντένσε και Σουντανί στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γκερέρο, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Ελ Αραμπί.

Συνοπτικά, οι 11 που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι οι: Σα, Τοροσίδης, Αβραάμ, Σεμέδο, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα, Σουντανί και Γκερέρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ