Σεμέδο: «Θα παλέψουμε κόντρα στην Μπάγερν, στόχος το πρωτάθλημα»

Σεμέδο: «Θα παλέψουμε κόντρα στην Μπάγερν, στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τόνισε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΟΦΗ ότι βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και πως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη νίκη με την Μπάγερν.

Η δουλειά έγινε, η νίκη ήρθε με τον ΟΦΗ και άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό στρέφουν τα βλέμματά τους στη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, την ερχόμενη Τρίτη (22/10, 22:00).

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς έδωσε σύνθημα νίκης απέναντι στην Μπάγερν και πως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το, όσο το δυνατόν, καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, ανέφερε πως βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ έκανε ειδική μνεία στην εκπληκτική στήριξη του κόσμου που βοηθάει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Σεμέδο:

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου. Είμαι χαρούμενος, γιατί ο Ολυμπιακός επικράτησε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα με την Μπάγερν και, εάν είναι εφικτό, για τους τρεις βαθμούς! Τώρα, είναι η ώρα να ξεκουραστούμε και μετά θα μιλήσουμε για το ματς με την Μπάγερν.

Ο κόσμος μας είναι πάντα σημαντικός! Μας βοηθάει σε όλα τα παιχνίδια… Με όποιον και αν παίζουμε. Μας δίνει ώθηση. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ