Άρης: Αναζητείται αντίδραση στην Ξάνθη

Άρης: Αναζητείται αντίδραση στην Ξάνθη

Την ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων αναμένεται να παρατάξει στον σημερινό αγώνα με την Ξάνθη ο Μίκαελ Ένινγκ, ποντάροντας στην αντίδραση των παικτών του.

Το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη στον πάγκο του Άρη θα κάνει σήμερα ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μίκαελ Ένινγκ.

Τις προηγούμενες μέρες προπόνησε την ομάδα και με τη βοήθεια του Τόλη Τερζή κατέληξε στο ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παρατάξει την ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων περιμένοντας από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση.

Άλλωστε, στην προηγούμενη αλλαγή προπονητή την τρίτη αγωνιστική ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-0. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες οι παίκτες των κιτρίνων τα δίνουν όλα στην προπόνηση προκειμένου να αποδείξουν στον προπονητή τους πράγματα.

Ο Ένινγκ αναμένεται να παρατάξει στο σημερινό ματς τον Έμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Σούντρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Σάσα και Ματίγια θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Γκάμα, Ντιγκινί και Φετφατζίδη να κινούνται πίσω από τον προωθημένο Ιντέγε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ